Ашомер Ацаир е младежка организация, в която всички са равни и имат различни роли.

Нашият екип

Слава Монова

Шлиха

Слава или както я наричаме – Сали, е нашата нова шлиха. Била е ханиха и мадриха преди години и сега се връща, за да направи Ашомера още по-хубаво място!

Любомира Константинова

рош кен и рош хинух

Бубето е едно от новите ни  попълнения в екипа. Тя е винаги лъчезарна и усмихната.  Намира как да даде достатъчно любов и подкрепа на всеки един ханих.

Борис Енев

мазкир и мадрих

Боби е най-интелигентното и единствено момче в екипа ни! Въпреки това, той не се срамува да изрази мнението си и е винаги готов да помогне в нужда.

Меган Тайнс

Мадриха

Меган e една oт най-дейните в кена, тя не познава умората и провала.  Непоколебимо го озарява и се стреми към това духът ни да е приповдигнат.

Соня Стоянова

Мадриха

Още в погледът на Соня си личи, че не  е шега работа! Тя всеки път намира време за нас между тренировките й по шорттрек и успява да се включи бодра и свежа за  програмите.

Бояна Джилянова

Мадриха

Бояна е винаги въодушевена и ентусиазирана за нови начинания. Тя е човекът , който се стреми към перфектното изпълнение на задачите и винаги ще намери начин да ни развесели .

Сара Аструкова

Мадриха

Сара, която е добре запозната с ашомера тази година ще има възможността да бъде мадриха, готова да води интересни и вдъхновяващи пеули . Умна, честна и  подготвена, това е Сара.

Александра Славова

рош тарбут

Алекс, или по-позната като Сашка, е най-искренната и всеотдайна. Тя е поела не-леката задача да води общите ни програми. Сашка допринася за настроението ни и това никога да не сме гладни 🙂

Олга Стайкова

мемуна и мадриха

Олга е новата ни мемуна, но това не й пречи и да бъде най-забавната в екипа! Тя е минала през специално обучение и е насреща за подкрепа, съвет или просто спокойна и свободна  атмосфера.

Рая Чуковска

Мадриха

Рая, още позната като  любителката на животинките, е една  от  най-креативните, целеустремени и отданени в екипа. Помага на всекиго и усмивката си, която никога не я напуска!

Моли Кол

Рош Кешет и мадриха

Моли е една ат най-лъчезарните ни мадрихи. Винаги дава всичко от себе си и ще намери начин нещата да вървят по план. Не само с най-много опит, но и готова да се отзове във всякакви ситуации.

Далия Намер

Мазкира и мадриха

Далия, нашата мазкира и мадриха е една  от най-мотивиращите в екипа ни , може да накара всеки ханих да се усмихне, с нестихваща си енергия и купища идеи. Споменахме ли и че умее да танцува еврейски танци?

Искаш ли да разбереш повече за нашата идеология?